Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden  waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het om een voorraad model gaat. 

Let op: U mag het product niet in gebruik nemen.

Terugsturen binnen de bedenktermijn

  • Controleer of uw artikel compleet is, onbeschadigd is en in absolute nieuwstaat verkeert. Zorg dat het artikel deugdelijke en stevig verpakt is. 
  • Vul het retour formulier in of stuur een mail naar [email protected]
  • U krijgt van ons informatie hoe u het artikel retour kunt sturen.

Let op: kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. 


Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens: [email protected]